Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Vallekana (125132) - FC Teodor Bronson (1414573) » 697973169: T70/J2/VI

Liga 697973169 Información oficial sobre el partido 697973169 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.448 (14766)

Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 2 - 2 FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido
0 - 1 Fernando Chávez (1')
Pol Miró (36') 1 - 1
Liviu Terpe (43') 2 - 1
2 - 2 José Luis Cuesta (90')
Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 2 - 2 FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 3 - 1 FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Vallekana

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Pol Miró va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Vallekana s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Liviu Terpe per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Pol Miró va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 225 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Pol Miró va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Alférez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pol Miró va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pekka Otra-aho de Vallekana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Teodor Bronson

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Al minut 1 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bronson prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Fernando Chávez.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 90 minuts José Luis Cuesta va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Joakim Bendix va rebre molts aplaudiments. Al minut 31 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pablo Chelli va ridiculitzar a en Pekka Otra-aho amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.