Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zipolite (1366052) - A.E. Tarma (119196) » 697972483: T70/J13/VI

Liga 697972483 Información oficial sobre el partido 697972483 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VI.435 (14753)

Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 1 - 1 A.E. Tarma Alineación oficial del equipo 'A.E. Tarma' en el partido
Ricardo Arruebo (42') 1 - 0
1 - 1 Paulo Bento Caço (77')
Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 1 - 1 A.E. Tarma Alineación oficial del equipo 'A.E. Tarma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 0 - 1 A.E. Tarma Alineación oficial del equipo 'A.E. Tarma' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zipolite

Goles Goles

  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Luis Mendia va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ricardo Arruebo va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Zipolite posava el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Carlos Cerda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Ben Witherspoon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zipolite sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alexandru-Cristian Molomfălean, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Tobias Ganzenmüller es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Alexandru-Cristian Molomfălean gairebé va marcar per a Zipolite des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Mendia de Zipolite es va guanyar la targeta groga merescudament.

A.E. Tarma

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Paulo Bento Caço.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cătălin Cerlincă de Tarma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Ramses Geebelen de Tarma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.