Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompédica Pazguata (798330) - Real Málaga (996097) » 697971237: T70/J9/VI

Liga 697971237 Información oficial sobre el partido 697971237 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VI.413 (14731)

Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido 2 - 1 melisketa Alineación oficial del equipo 'melisketa' en el partido
0 - 1 莫 (Mo) 子勇 (Ziyong) (38')
Juan Luis Arruebo (67') 1 - 1
Juan Luis Arruebo (74') 2 - 1
Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido 2 - 1 melisketa Alineación oficial del equipo 'melisketa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido 2 - 0 melisketa Alineación oficial del equipo 'melisketa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompédica Pazguata

Goles Goles

  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 67, Juan Luis Arruebo de Balompédica empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Balompédica va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 74 Juan Luis Arruebo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Balompédica va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Robert Bretfelean va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Gabino Gurriarán va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Balompédica.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Balompédica per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Luis Arruebo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Robert Bretfelean va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Enrique Roig gairebé va marcar per a Balompédica des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Robert Bretfelean, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Robert Bretfelean va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Bretfelean de Balompédica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

melisketa

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de melisketa va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en 莫 (Mo) 子勇 (Ziyong), la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): melisketa van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Şerban Pipa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del melisketa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cristoforo Incarbona, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): melisketa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan 莫 (Mo) 子勇 (Ziyong) va quedar-se sol davant el porter Ricky Parker, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El melisketa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Eugen Constanţea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.