Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chano Lopez Team (488416) - Chineti's Team (1455127) » 697969208: T70/J6/VI

Liga 697969208 Información oficial sobre el partido 697969208 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.377 (14695)

Chano Lopez Team Alineación oficial del equipo 'Chano Lopez Team' en el partido 3 - 1 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
Sammy Scheding (25') 1 - 0
1 - 1 Fríðálvur Silvurfjall (28')
Andrzej Tytuła (49') 2 - 1
Mikhail Semak (58') 3 - 1
Chano Lopez Team Alineación oficial del equipo 'Chano Lopez Team' en el partido 3 - 1 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chano Lopez Team Alineación oficial del equipo 'Chano Lopez Team' en el partido 3 - 0 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chano Lopez Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nikolay Yakimov arribés a peus de Sammy Scheding, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Chano el 1 - 0.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Chano va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 49 Andrzej Tytuła va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mikhail Semak va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Mikhail Semak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Imre Licska va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Emmanuel Plissonneau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arnout van Delden va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tárcio Falconi de Chano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrzej Tytuła de Chano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chineti's Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Chinetis van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 28, quan Fríðálvur Silvurfjall va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Tal Kurent va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Tal Kurent va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chinetis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ekmeleddin Bayer, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steve McClean de Chinetis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.