Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Margaret Dumont (47617) - GARRINS F.C. (1595109) » 697967909: T70/J3/VI

Liga 697967909 Información oficial sobre el partido 697967909 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VI.354 (14672)

Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 1 - 1 GARRINS F.C. Alineación oficial del equipo 'GARRINS F.C.' en el partido
Ruggiero Heumann (4') 1 - 0
1 - 1 David Ezaval (33')
Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 1 - 1 GARRINS F.C. Alineación oficial del equipo 'GARRINS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 1 - 1 GARRINS F.C. Alineación oficial del equipo 'GARRINS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Margaret Dumont

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Barra va posar-se per davant 1 - 0 al minut 4, quan Ruggiero Heumann va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Çağan Türkü, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 234 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 23 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Ruggiero Heumann estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Héctor Carul es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 77, però el porter va aturar el seu xut.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 81 per blocar una centrada d'en Cèsar Dolcet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barra.

GARRINS F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de David Ezaval que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Michele Heidinger va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Wanchalerm Puttamon quasi aconsegueix empatar per GARRINS al minut 9, però Manuel Navarro Malta va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de GARRINS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ralph Herr va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): GARRINS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Navarro Malta va desviar el xut final de Yordan Pavlov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Jorge Balsa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Anestis Roussis va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.