Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de malatesta (1456859) - BimBamBum (988162) » 697967277: T70/J13/VI

Liga 697967277 Información oficial sobre el partido 697967277 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VI.342 (14660)

Racing de malatesta Alineación oficial del equipo 'Racing de malatesta' en el partido 2 - 1 Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido
0 - 1 Antti Juurikka (9')
Mauro Volpi (13') 1 - 1
Cédric Merville (77') 2 - 1
Racing de malatesta Alineación oficial del equipo 'Racing de malatesta' en el partido 2 - 1 Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de malatesta Alineación oficial del equipo 'Racing de malatesta' en el partido 2 - 1 Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de malatesta

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 del partit, el jugador Mauro Volpi de malatesta va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cédric Merville de malatesta aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): malatesta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cédric Merville va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luís Jorge Correia Alves.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Victor Limbu de malatesta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artur Dinkelmann de malatesta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cultural Rheonesa SAD

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Antti Juurikka va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en 蔡 (Choi) 德維 (Dewei) per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Antti Juurikka va estar a punt de posar per davant a Cultural amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Steffan Bedward va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Antti Juurikka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Antti Juurikka, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Manuel Alustiza de Cultural, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 69, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lauri Helle va ridiculitzar a en 蔡 (Choi) 德維 (Dewei) amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikko Arnberg.