Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Rodriga C.F. (436799) - Palmarense (1459451) » 697966902: T70/J4/VI

Liga 697966902 Información oficial sobre el partido 697966902 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VI.336 (14654)

La Rodriga C.F. Alineación oficial del equipo 'La Rodriga C.F.' en el partido 1 - 1 Palmarense Alineación oficial del equipo 'Palmarense' en el partido
0 - 1 Sergio Jiménez de Parga (5')
Artur Bachinskiy (68') 1 - 1
La Rodriga C.F. Alineación oficial del equipo 'La Rodriga C.F.' en el partido 1 - 1 Palmarense Alineación oficial del equipo 'Palmarense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Rodriga C.F. Alineación oficial del equipo 'La Rodriga C.F.' en el partido 0 - 2 Palmarense Alineación oficial del equipo 'Palmarense' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Rodriga C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Filip Selzener entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rodriga, un peu providencial d'en Artur Bachinskiy va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rodriga va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Artur Bachinskiy, però el porter rival va fer una gran aturada.

Palmarense

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En Sergio Jiménez de Parga donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luís Mariano Azevedo no va ser aprofitada per en Hannes Saar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 34 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luís Mariano Azevedo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luís Mariano Azevedo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Palmarense quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Filippo Poldelmengo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Stanisław Niklas de Palmarense va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Rajesh Nikam va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Christoffer Rinkerode, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Hannes Saar de Palmarense, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Luís Mariano Azevedo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Christoffer Rinkerode va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Acerete Guillén de Palmarense va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.