Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STEAUA DE CAMPAMENTO (1419878) - bictorioso (1332365) » 697965887: T70/J2/VI

Liga 697965887 Información oficial sobre el partido 697965887 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.318 (14636)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 4 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Sławosz Samiec (12') 1 - 0
Luigi Antonio Branchini (36') 2 - 0
Sławosz Samiec (38') 3 - 0
Raúl Oña Espinosa (53') 4 - 0
4 - 1 Josep Antoni Sanromà (73')
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 4 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 3 - 0 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

 • 120 Minuto 12 (Gol de falta): CAMPAMENTO va agafar avantatge al minut 12 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Sławosz Samiec fent així el 1 - 0.
 • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luigi Antonio Branchini es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
 • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CAMPAMENTO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sławosz Samiec va posar el 3 - 0 al marcador.
 • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de CAMPAMENTO el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Raúl Oña Espinosa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 0!

Ocasiones Ocasiones

 • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): CAMPAMENTO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wieger Bokdam ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
 • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Jyri-Pekka Kuparinen de CAMPAMENTO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
 • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Teo Mosconi gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
 • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Al minut 62, Raúl Oña Espinosa gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
 • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Joakim Hassel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ataúlfo Gells va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
 • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Jyri-Pekka Kuparinen gairebé va marcar per a CAMPAMENTO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
 • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Raúl Oña Espinosa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

bictorioso

Goles Goles

 • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Alfonso Valdés Correa és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Josep Antoni Sanromà perquè aconseguís el 4 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

 • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): bictorioso va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 52, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Aurubilitu Parrazar.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Antoni Sanromà de bictorioso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Garau.