Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Dragons Athletic (1461661) - Highlands FC (47946) » 697964484: T70/J1/VI

Liga 697964484 Información oficial sobre el partido 697964484 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.293 (14611)

Black Dragons Athletic Alineación oficial del equipo 'Black Dragons Athletic' en el partido 1 - 1 Highlands FC Alineación oficial del equipo 'Highlands FC' en el partido
0 - 1 Dámaso San Pedro (18')
Óscar Alberto Villate (48') 1 - 1
Black Dragons Athletic Alineación oficial del equipo 'Black Dragons Athletic' en el partido 1 - 1 Highlands FC Alineación oficial del equipo 'Highlands FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Black Dragons Athletic Alineación oficial del equipo 'Black Dragons Athletic' en el partido 2 - 0 Highlands FC Alineación oficial del equipo 'Highlands FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Dragons Athletic

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Óscar Alberto Villate, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Manuel Cadalso quasi dona a Athletic l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Martín Romo hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Josep Basacomas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Athletic.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Anastassiou va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Athletic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Celma ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Basacomas de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Highlands FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Highlands prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dámaso San Pedro.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Highlands van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Alberto Gutiérrez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Paul Heindl va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alberto Gutiérrez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Highlands sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Damián Benítez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.