Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hortaclic (309614) - C.D. Leones Marinos (1589318) » 697964259: T70/J1/VI

Liga 697964259 Información oficial sobre el partido 697964259 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.289 (14607)

Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 4 - 0 C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido
Matteo Nesti (32') 1 - 0
Myat Thar Maung (35') 2 - 0
Myat Thar Maung (39') 3 - 0
Tomi Kirstua (70') 4 - 0
Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 4 - 0 C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 1 - 1 C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido
Tiene bastante suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hortaclic

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El contraatac de Hortaclic va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Matteo Nesti va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Hortaclic va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Danyal Arsoy, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Myat Thar Maung que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hortaclic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Myat Thar Maung progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Frank Peeters entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hortaclic, un peu providencial d'en Tomi Kirstua va situar el 4-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antti Pajula va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Hernán Recamán de Hortaclic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.D. Leones Marinos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Marinos Emmanuel Allemand quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Söncke Schulat l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Noé Sánchez Cruz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Enriqué Moreau va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Matteo Eler.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Tavo Herneste completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Marinos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Söncke Schulat, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Ovidiu Meder va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Faustino Graffigna va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Söncke Schulat de Marinos es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.