Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bastarruts (995979) - cska mataro (779478) » 697962794: T70/J13/VI

Liga 697962794 Información oficial sobre el partido 697962794 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VI.262 (14580)

Bastarruts Alineación oficial del equipo 'Bastarruts' en el partido 0 - 3 cska mataro Alineación oficial del equipo 'cska mataro' en el partido
0 - 1 Freddy Cuq (36')
0 - 2 Asaruf Najmi (47')
0 - 3 Freddy Cuq (59')
Bastarruts Alineación oficial del equipo 'Bastarruts' en el partido 0 - 3 cska mataro Alineación oficial del equipo 'cska mataro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bastarruts Alineación oficial del equipo 'Bastarruts' en el partido 0 - 1 cska mataro Alineación oficial del equipo 'cska mataro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastarruts

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Angelo Giorgio Giagnoni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ilgvars Rītarājs va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ċikku Castillo, el jugador de Bastarruts va ser expulsat al minut 32.

cska mataro

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de mataro. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Freddy Cuq xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del mataro van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Asaruf Najmi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Freddy Cuq va augmentar l'avantatge de mataro a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Florentino Mínguez Pérez va estar a punt de posar per davant a mataro amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Pío infante va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Esteban Escalada no va ser aprofitada per en Oriol Figueras que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Asaruf Najmi es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Klaus Muschel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. mataro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.