Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Patoss (489116) - A..C..Maranello (439297) » 697962668: T70/J8/VI

Liga 697962668 Información oficial sobre el partido 697962668 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VI.260 (14578)

Los Patoss Alineación oficial del equipo 'Los Patoss' en el partido 1 - 0 A..C..Maranello Alineación oficial del equipo 'A..C..Maranello' en el partido
Freek-Jan Bakhuis (22') 1 - 0
Los Patoss Alineación oficial del equipo 'Los Patoss' en el partido 1 - 0 A..C..Maranello Alineación oficial del equipo 'A..C..Maranello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Patoss Alineación oficial del equipo 'Los Patoss' en el partido 3 - 0 A..C..Maranello Alineación oficial del equipo 'A..C..Maranello' en el partido
Tiene mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Patoss

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Patoss s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Freek-Jan Bakhuis per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, José Francisco Gandía gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gonzalo Aguinaga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Manuel Wirth va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Artur Breixas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Yuriy Krasnykh va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Manuel Wirth va rematar alt.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Piermarco Ranuzzi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Piermarco Ranuzzi per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gonzalo Aguinaga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en José Manuel Wirth va entorpir al marcador d'en Julio Medina Almeida per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, José Manuel Wirth gairebé va marcar per a Patoss des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Freek-Jan Bakhuis de Patoss la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

A..C..Maranello

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Iu Jou va estar a punt de posar per davant a A..C..Maranello amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luca Horstmann va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pavel Kaulin va fer una jugada per la banda esquerra, però Luca Horstmann va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): A..C..Maranello va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Samuele Di Gregorio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.