Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cachas tolas fc (49244) - RCD Català de Barcelona (491568) » 697962077: T70/J1/VI

Liga 697962077 Información oficial sobre el partido 697962077 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.250 (14568)

cachas tolas fc Alineación oficial del equipo 'cachas tolas fc' en el partido 1 - 2 RCD Català de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Català de Barcelona' en el partido
0 - 1 Dimitar Haralampiev (8')
Luis Laporte (37') 1 - 1
1 - 2 Manuel Capo (85')
cachas tolas fc Alineación oficial del equipo 'cachas tolas fc' en el partido 1 - 2 RCD Català de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Català de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cachas tolas fc Alineación oficial del equipo 'cachas tolas fc' en el partido 2 - 1 RCD Català de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Català de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cachas tolas fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Luis Laporte de cachas va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El cachas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mauro Infante la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 235 Minuto 46 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Adam Richenbach gairebé marca per a cachas al minut 46 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mauro Molero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Adam Richenbach va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

RCD Català de Barcelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Leopold Casaban entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Català, un peu providencial d'en Dimitar Haralampiev va situar el 0-1 al panell digital.
  • 135 Minuto 85 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Manuel Capo va demostrar la seva experiència quan al minut 85 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 2. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Willman Robles, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Català va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Pablo Estúñiga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Willman Robles no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Garret que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Sergio Sáenz Rodríguez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.