Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Steagua del Bornova (775827) - URBANS TEAM ZAFRA (798842) » 697961763: T70/J6/VI

Liga 697961763 Información oficial sobre el partido 697961763 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.244 (14562)

F. C. Steagua del Bornova Alineación oficial del equipo 'F. C. Steagua del Bornova' en el partido 4 - 3 URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido
Antonio Jiménez Eneas (4') 1 - 0
Eduard Colldecarrera (11') 2 - 0
2 - 1 Jorge Vanucci (20')
2 - 2 Salbatore Salas (27')
Nereo Ramos Brugarolas (53') 3 - 2
3 - 3 Jorge Vanucci (65')
Eduardo Aneiros (66') 4 - 3
F. C. Steagua del Bornova Alineación oficial del equipo 'F. C. Steagua del Bornova' en el partido 4 - 3 URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F. C. Steagua del Bornova Alineación oficial del equipo 'F. C. Steagua del Bornova' en el partido 7 - 0 URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Steagua del Bornova

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Steagua contenien la respiració mentre en Antonio Jiménez Eneas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Steagua va augmentar la diferència quan Eduard Colldecarrera no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Steagua. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Nereo Ramos Brugarolas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del URBANS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eduardo Aneiros la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Steagua es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 3 arribava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del URBANS. La jugada d'estratègia del Steagua per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nereo Ramos Brugarolas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Jordi Mas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Tine Ozimek va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ignacio Ruiz Aledo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Steagua a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Àlex Cabanilles va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

URBANS TEAM ZAFRA

Goles Goles

  • 152 Minuto 20 (Gol por la izquierda): URBANS va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Jorge Vanucci va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Salbatore Salas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Als 65 minuts de partit, Jorge Vanucci de URBANS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de URBANS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Prieto, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tiago Freire de URBANS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frank Klammer de URBANS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.