Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tortella fc (1596903) - Sporting Flomesta (308892) » 697961304: T70/J4/VI

Liga 697961304 Información oficial sobre el partido 697961304 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VI.236 (14554)

Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido 1 - 3 Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido
Giocondo Maistri (22') 1 - 0
1 - 1 Rutenio Civo de Sopranis (27')
1 - 2 Rutenio Civo de Sopranis (39')
1 - 3 Răzvan Ofileanu (72')
Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido 1 - 3 Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido 2 - 2 Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tortella fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Giocondo Maistri va donar a Tortella un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Tortella per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Essa Mustafa Dawoud va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emadeddin Hedayati va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Raul Alexandre Pimenta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Viktor Sudnikov s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Sporting Flomesta

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 27, quan Rutenio Civo de Sopranis va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Rutenio Civo de Sopranis que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Răzvan Ofileanu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Flomesta al minut 6, però el xut de Valeryan Pustovalov va topar amb la tanca defensiva.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Wincenty Gardeła, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Wincenty Gardeła va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Rutenio Civo de Sopranis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Olivier Édel va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Glenn Issendorf de Flomesta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Clément Grimal de Flomesta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.