Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Alcázar (1367131) - Tortella fc (1596903) » 697961291: T70/J1/VI

Liga 697961291 Información oficial sobre el partido 697961291 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.236 (14554)

C.D. Alcázar Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcázar' en el partido 1 - 4 Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido
0 - 1 Hannes Passi (6')
0 - 2 Essa Mustafa Dawoud (7')
0 - 3 Emadeddin Hedayati (28')
0 - 4 Viktor Sudnikov (64')
Ádám Szemelyácz (91') 1 - 4
C.D. Alcázar Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcázar' en el partido 1 - 4 Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D. Alcázar Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcázar' en el partido 1 - 4 Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Alcázar

Goles Goles

  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): El porter de Alcázar va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ádám Szemelyácz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cering Zapa de Alcázar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Dave Ruttenberg de Alcázar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tortella fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hannes Passi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Essa Mustafa Dawoud de Tortella va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 7. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Emadeddin Hedayati, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Viktor Sudnikov va aprofitar un error defensiu al minut 64, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Tortella.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Juan Vázquez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 10, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Essa Mustafa Dawoud va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Emadeddin Hedayati. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Juan Vázquez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Tortella va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Essa Mustafa Dawoud s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Bucéfalo Adaimi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Valerio Bauzá, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.