Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Soviética AD (1581505) - Lunatikos FC (490787) » 697960848: T70/J2/VI

Liga 697960848 Información oficial sobre el partido 697960848 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.228 (14546)

Unión Soviética AD Alineación oficial del equipo 'Unión Soviética AD' en el partido 1 - 1 Lunatikos FC Alineación oficial del equipo 'Lunatikos FC' en el partido
Alfredo Gutiérrez de Celis (12') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Campaner (90')
Unión Soviética AD Alineación oficial del equipo 'Unión Soviética AD' en el partido 1 - 1 Lunatikos FC Alineación oficial del equipo 'Lunatikos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unión Soviética AD Alineación oficial del equipo 'Unión Soviética AD' en el partido 1 - 0 Lunatikos FC Alineación oficial del equipo 'Lunatikos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Soviética AD

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): En Fernando Ocón entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al URSS, un peu providencial d'en Alfredo Gutiérrez de Celis va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Al minut 44 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Julio Cobo, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Casimiro Paillán marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Lumír Šálek que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Lumír Šálek de URSS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lunatikos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Alfredo Campaner va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Lunatikos i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lunatikos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jorge Apodaca, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lunatikos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Gruny va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfredo Gutiérrez de Celis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Aitanu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Mariano Nadal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.