Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muros Rangers (1456886) - F.C.Jonqueres (491053) » 697959460: T70/J5/VI

Liga 697959460 Información oficial sobre el partido 697959460 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VI.203 (14521)

Muros Rangers Alineación oficial del equipo 'Muros Rangers' en el partido 2 - 2 F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido
0 - 1 Frederic van Leer (2')
Mahdi Slawi (28') 1 - 1
1 - 2 Herbert Vanslembrouck (62')
Milan Mišičko (90') 2 - 2
Muros Rangers Alineación oficial del equipo 'Muros Rangers' en el partido 2 - 2 F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Muros Rangers Alineación oficial del equipo 'Muros Rangers' en el partido 5 - 1 F.C.Jonqueres Alineación oficial del equipo 'F.C.Jonqueres' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muros Rangers

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Mahdi Slawi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Milan Mišičko va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rangers empatava el partit, 2 a 2, al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Élie Dumez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 3, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Rangers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jérôme Gamin en un 1 contra 1 amb el porter Karri Koskinen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Rangers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergio Gallego, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Laurence Pace de Rangers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 67, un contraatac del Rangers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Milan Mišičko perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

F.C.Jonqueres

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Frederic van Leer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Pietro Bosio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C.Jonqueres, un peu providencial d'en Herbert Vanslembrouck va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Lincoln Cunningham va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Junior Frith va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Herbert Vanslembrouck, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.