Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ColaCao FC (1583719) - Nothingan Prisass (988141) » 697957293: T70/J9/VI

Liga 697957293 Información oficial sobre el partido 697957293 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VI.164 (14482)

Torre La Quintana Alineación oficial del equipo 'Torre La Quintana' en el partido 1 - 1 Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido
0 - 1 Hossein Karimi Tari (38')
Cristi Andriciuc (70') 1 - 1
Torre La Quintana Alineación oficial del equipo 'Torre La Quintana' en el partido 1 - 1 Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Torre La Quintana Alineación oficial del equipo 'Torre La Quintana' en el partido 4 - 1 Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torre La Quintana

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Quintana s'esgargamellaven dempeus per esperonar Cristi Andriciuc que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Quintana a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alirio Concepción va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hossein Karimi Tari va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Nothingan Prisass

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Nothingan agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hossein Karimi Tari amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Albert Sibina de Nothingan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Luka Novković va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Peder Bjordal va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 32. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Nothingan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local William Ørnstrup va desviar el xut final de Filip Stark després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Nothingan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Luka Novković va quedar-se sol davant el porter William Ørnstrup, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Luka Novković quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pedro Guardia de Nothingan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luka Novković de Nothingan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.