Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Survey Team (995425) - maxsimo (1417707) » 697951760: T70/J12/VI

Liga 697951760 Información oficial sobre el partido 697951760 en Hattrick

15.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / VI.65 (14383)

Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido 2 - 0 maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido
Paco Marmolejo (37') 1 - 0
Patrick Domingues (85') 2 - 0
Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido 2 - 0 maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido 3 - 0 maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Survey Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Survey va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Paco Marmolejo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Survey a 2 - 0. Patrick Domingues va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 8, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Patrick Domingues sempre els tira per la dreta i en Guttormur Holm Knudsen, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Balbín Fernández Madrigal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 290 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Florin Saviţchi va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Florin Saviţchi per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guttormur Holm Knudsen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 73 en Luya Hachimi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Martínez Gil el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Juan Martínez Gil gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guttormur Holm Knudsen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luya Hachimi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abel Miró, als 84 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florin Saviţchi de Survey amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

maxsimo

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Nuriddin Zokirov va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Dmytro Karavan, però l'estirada del porter va evitar el gol.