Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los rugbyers (1582317) - Survey Team (995425) » 697951738: T70/J6/VI

Liga 697951738 Información oficial sobre el partido 697951738 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.65 (14383)

Real CIub Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'Real CIub Deportivo de La Coruña' en el partido 1 - 2 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
0 - 1 Julio Caballa (28')
0 - 2 Luya Hachimi (29')
Pol van Kas (68') 1 - 2
Real CIub Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'Real CIub Deportivo de La Coruña' en el partido 1 - 2 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real CIub Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'Real CIub Deportivo de La Coruña' en el partido 2 - 0 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real CIub Deportivo de La Coruña

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pol van Kas va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Imad Keddi quasi dona a Deportivo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Daniel Dodu del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José Nervo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Deportivo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pol van Kas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Nervo de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Survey Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 28 una excel·lent centrada de Przemysław Syropski va arribar a Julio Caballa, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Survey van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luya Hachimi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlo Zierleyn de Survey va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Benito de Survey es va guanyar la targeta groga merescudament.