Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinnsen Racing Club (987952) - Agentes Secretos (315271) » 697947734: T70/J13/V

Liga 697947734 Información oficial sobre el partido 697947734 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / V.249 (5764)

Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 0 - 2 Agentes Secretos Alineación oficial del equipo 'Agentes Secretos' en el partido
0 - 1 Wolfgerd Breitmann (31')
0 - 2 Redmar Alta (84')
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 0 - 2 Agentes Secretos Alineación oficial del equipo 'Agentes Secretos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 0 - 2 Agentes Secretos Alineación oficial del equipo 'Agentes Secretos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinnsen Racing Club

Agentes Secretos

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Secretos sempre confia amb les genialitats d'en Wolfgerd Breitmann; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Secretos. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Redmar Alta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Secretos al minut 12, però el xut de Jérôme Dixneuf va topar amb la tanca defensiva.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Óscar Malpica al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Secretos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dániel Simon va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Óscar Malpica es va quedar sol davant del porter, al minut 38. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de İsmail Penah després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Àlex Solé va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Àlex Solé va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Redmar Alta, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Óscar Malpica va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Àlex Solé va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dilio Malvic va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Murat Özbilek de Secretos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gregers Kjeldgaard de Secretos es va guanyar la targeta groga merescudament.