Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinnsen Racing Club (987952) - Québec TI (1371439) » 697947718: T70/J9/V

Liga 697947718 Información oficial sobre el partido 697947718 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / V.249 (5764)

Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 1 - 1 Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido
Diego Mazas (6') 1 - 0
1 - 1 Rene Richardson (72')
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 1 - 1 Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 0 - 2 Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 6, Pablo Noriega va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Diego Mazas que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sinnsen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diego Mazas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sinnsen va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Ángel Benedetto, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Sinnsen van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Beila Ilunbe des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sinnsen va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Ángel Benedetto, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Sinnsen van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Diego Mazas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Québec TI

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el Québec va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rene Richardson, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sjoerd Heins va fer una jugada per la banda esquerra, però Àlex Solé va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Jonan Erremondegi al minut 66 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jonan Erremondegi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Franco Dussi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Rene Richardson va estar a punt de posar per davant a Québec amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Àlex Solé va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Québec que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alessandro Stefano Botterini, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.