Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guante F.C. (1581657) - Gaderitas FC (993836) » 697947321: T70/J8/V

Liga 697947321 Información oficial sobre el partido 697947321 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / V.242 (5757)

oscarlealteam Alineación oficial del equipo 'oscarlealteam' en el partido 4 - 0 Gatos Reales CF Alineación oficial del equipo 'Gatos Reales CF' en el partido
Naji Damerji (3') 1 - 0
Naji Damerji (65') 2 - 0
Naji Damerji (81') 3 - 0
Branislav Vlachynský (88') 4 - 0
oscarlealteam Alineación oficial del equipo 'oscarlealteam' en el partido 4 - 0 Gatos Reales CF Alineación oficial del equipo 'Gatos Reales CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
oscarlealteam Alineación oficial del equipo 'oscarlealteam' en el partido 7 - 0 Gatos Reales CF Alineación oficial del equipo 'Gatos Reales CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oscarlealteam

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Naji Damerji, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. oscarlealteam es posava per davant!
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de oscarlealteam a 2 - 0. Naji Damerji va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Naji Damerji sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 81 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): oscarlealteam va augmentar la diferència quan Branislav Vlachynský no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Hider Bryan es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El oscarlealteam ho intentava per la dreta per mitjà de Didi Eggenberger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leonardo Ada per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Duccio Romanisio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Naor Adar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Leonardo Ada es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leonardo Ada va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hider Bryan de oscarlealteam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonardo Ada de oscarlealteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gatos Reales CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Leonardo Kulonja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gatos, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Leonardo Kulonja va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Gatos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Leonardo Kulonja va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Gatos van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Leonardo Kulonja no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Juan Luis Iceta de Gatos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.