Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rifle band (1455508) - Romater FC (122559) » 697947290: T70/J14/V

Liga 697947290 Información oficial sobre el partido 697947290 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / V.241 (5756)

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 1 - 1 Romater FC Alineación oficial del equipo 'Romater FC' en el partido
Felis García (37') 1 - 0
1 - 1 Ghassan Mahmood (60')
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 1 - 1 Romater FC Alineación oficial del equipo 'Romater FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 1 - 1 Romater FC Alineación oficial del equipo 'Romater FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Rifle va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Felis García va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Al minut 6, Rifle va disposar d'un penal a favor, però el xut de Hurshid Otaniyozov va ser aturat per Rauli Kaukainen.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rifle van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 24 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hurshid Otaniyozov, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Saad Dirani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rifle.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Airton Neves Neto de Rifle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saad Dirani de Rifle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yiorgos Topalidis.

Romater FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Romater el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ghassan Mahmood va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Romater tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Michael Mchugh ho va intentar al minut 36 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rifle. La jugada d'estratègia del Romater per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfonso Witzen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Michael Mchugh que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Witzen de Romater va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ghassan Mahmood de Romater es va guanyar la targeta groga merescudament.