Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gober Girer (438911) - United States Of Eurasia (1332028) » 697947289: T70/J14/V

Liga 697947289 Información oficial sobre el partido 697947289 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / V.241 (5756)

Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 3 - 1 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
0 - 1 Konstantin Shmatok (31')
Ignacio Jofre (41') 1 - 1
Alec Kolasinski (57') 2 - 1
Alec Kolasinski (79') 3 - 1
Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 3 - 1 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 1 - 1 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gober Girer

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Ignacio Jofre va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Gober prenia la batuta de l'encontre al minut 57, quan en Alec Kolasinski va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 79 minuts, Alec Kolasinski va superar per velocitat Mario Mancebo per posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Ignacio Jofre arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Alec Kolasinski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gober se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alec Kolasinski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Aladrén de Gober va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

United States Of Eurasia

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 en Miguel Contador va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Konstantin Shmatok podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Omar Medina Figueroa de Eurasia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Eurasia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Mario Mancebo va quedar-se sol davant el porter Josep Sarrà, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Príncipe de Eurasia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.