Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rifle band (1455508) - San Román C.F. (1601821) » 697947254: T70/J5/V

Liga 697947254 Información oficial sobre el partido 697947254 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / V.241 (5756)

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 1 - 2 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
0 - 1 Manolo Barbadilla (27')
Hurshid Otaniyozov (41') 1 - 1
1 - 2 Augusto Jorge Leitão (60')
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 1 - 2 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 2 - 0 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 41. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Hurshid Otaniyozov va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Hurshid Otaniyozov es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Roldós va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jeremia Huopana va servir per deixar enrere el gegant Alejandro Rodríguez al minut 63, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Yiorgos Topalidis hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

San Román C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Manolo Barbadilla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Román va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Augusto Jorge Leitão, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Román que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marco van Basten, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Arent Pettersson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Rodríguez.