Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fontetes (1366154) - Santa Bárbara CF (988086) » 697947213: T70/J9/V

Liga 697947213 Información oficial sobre el partido 697947213 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / V.240 (5755)

FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 2 - 0 Santa Bárbara CF Alineación oficial del equipo 'Santa Bárbara CF' en el partido
Phillip 'Cookie' Husum (22') 1 - 0
Marco Ciappesoni (39') 2 - 0
FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 2 - 0 Santa Bárbara CF Alineación oficial del equipo 'Santa Bárbara CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 3 - 1 Santa Bárbara CF Alineación oficial del equipo 'Santa Bárbara CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fontetes

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Fontetes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Phillip 'Cookie' Husum va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Annunziato Lombisani arribés a peus de Marco Ciappesoni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fontetes el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marco Ciappesoni per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Baltierra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Fontetes van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 43 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Francesco Bellamia no va ser gens encertat.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Annunziato Lombisani va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Quinton 'North' Lowry gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Baltierra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesco Bellamia de Fontetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Santa Bárbara CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor Legentil.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Victor Legentil de Bárbara per doble groga al minut 69.