Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marchuquera C.F. (1366452) - Filigranes F.C. (119089) » 697946327: T70/J12/V

Liga 697946327 Información oficial sobre el partido 697946327 en Hattrick

15.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / V.224 (5737)

Marchuquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchuquera C.F.' en el partido 5 - 2 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
0 - 1 Miguel 'Miky' Las Heras (8')
Ralf Feisst (14') 1 - 1
Maic Kozier (41') 2 - 1
Ralf Feisst (67') 3 - 1
Alejandro Eduardo Cisneros (81') 4 - 1
4 - 2 Mario Jesús Etulaín (83')
Maic Kozier (92') 5 - 2
Marchuquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchuquera C.F.' en el partido 5 - 2 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Marchuquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchuquera C.F.' en el partido 4 - 3 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,4 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marchuquera C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Ralf Feisst va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Maic Kozier va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Marchuquera i marcant el 2 - 1.
  • 135 Minuto 67 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ralf Feisst de Marchuquera va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Marchuquera a 4 - 1. Alejandro Eduardo Cisneros va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 92 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 92, el Marchuquera va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Maic Kozier, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giuseppe Galbi va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ralf Feisst va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Marchuquera ho intentava per la dreta per mitjà de Giuseppe Galbi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Bert-Jan Dijkgraaf es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ralf Feisst.

Filigranes F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Predrag Aleksijević va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Miguel 'Miky' Las Heras es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 83 minuts, Mario Jesús Etulaín va superar per velocitat Abdelazim Fayrouzi per posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sherali G’ofurov va entorpir al marcador d'en Jaume Aixàs per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Miguel 'Miky' Las Heras va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Mario Jesús Etulaín va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Karol Połomski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, 宋 (Song) 睢 (Sui) va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.