Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White Rhino Team (779182) - Colono CF (799774) » 697945878: T70/J11/V

Liga 697945878 Información oficial sobre el partido 697945878 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / V.216 (5729)

White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 1 - 0 Colono CF Alineación oficial del equipo 'Colono CF' en el partido
Luigi Franco Ganino (28') 1 - 0
White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 1 - 0 Colono CF Alineación oficial del equipo 'Colono CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 2 - 0 Colono CF Alineación oficial del equipo 'Colono CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Rhino Team

Goles Goles

  • 107 Minuto 28 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Luigi Franco Ganino semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a White. Qui ho havia de dir! 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en 贺 (He) 泉荣 (Quanrong) ja els havia advertit que el porter contrari, en Gian Gastone Villarà, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): Al minut 25 un refús amb el peu d'en Gian Gastone Villarà va anar a parar als peus del Cristiano Dillard que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gavro Šljukić va entorpir al marcador d'en Stefan Janaszczyk per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Gian Gastone Villarà va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Colono CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Colono va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Gibert, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Colono van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Enrique Fluviá va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Colono, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Alejandro Gibert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Colono va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Alfonso Vega Rivero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.