Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ghambatxunga (489141) - OscureR Evolution (1431576) » 697945545: T70/J12/V

Liga 697945545 Información oficial sobre el partido 697945545 en Hattrick

15.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / V.210 (5723)

Ghambatxunga Alineación oficial del equipo 'Ghambatxunga' en el partido 1 - 1 OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido
0 - 1 Bjarne Aagreen (42')
Luis Payén (70') 1 - 1
Ghambatxunga Alineación oficial del equipo 'Ghambatxunga' en el partido 1 - 1 OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ghambatxunga Alineación oficial del equipo 'Ghambatxunga' en el partido 4 - 0 OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghambatxunga

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ghambatxunga s'esgargamellaven dempeus per esperonar Luis Payén que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en David Pujagut va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ghambatxunga.
  • 214 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Uriel Garcés va errar un penal al minut 43 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En David Nervio va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 214 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Ghambatxunga tenia un penal al seu favor al minut 44, però el porter va aturar el xut de Uriel Garcés amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Luca Ridichie, t'estimo!!!''
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adolfo Matías va estar a punt d'avançar els locals al minut 78 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

OscureR Evolution

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): OscureR Ev sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Bjarne Aagreen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Adolf Alibau va fer al minut 43 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en André Correia, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, David Baquerizo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 225 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sascha Maximillian Kinskofer de OscureR Ev va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Gerardo La Cruz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Clément Chavigny no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Kleofas Siekierski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 81 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bjarne Aagreen de OscureR Ev va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.