Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZUMACAS CF (1602262) - Real Mage C.F. (1459781) » 697944925: T70/J11/V

Liga 697944925 Información oficial sobre el partido 697944925 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / V.199 (5712)

ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido 1 - 3 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
Caius Dimofte (23') 1 - 0
1 - 1 Domenico Barattini (33')
1 - 2 Jacques Petersen (59')
1 - 3 Hubert Mair (62')
ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido 1 - 3 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido 2 - 0 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZUMACAS CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Caius Dimofte de ZUMACAS aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Martín Vilches va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ZUMACAS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Abdelbassit Ourmoun arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Iker Arriluzea quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Caius Dimofte es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fritz Thiele per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Drorli Segev va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Adrià Albardané del ZUMACAS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Abdelbassit Ourmoun des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Real Mage C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Real eren letals, i Domenico Barattini va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Real va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jacques Petersen aconseguint el 1 - 2.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del Real va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hubert Mair, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jacques Petersen al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Pinos de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Domenico Barattini de Real va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.