Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mage C.F. (1459781) - F.C. Sant Boi (1415486) » 697944908: T70/J7/V

Liga 697944908 Información oficial sobre el partido 697944908 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / V.199 (5712)

Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 1 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
Jacques Petersen (63') 1 - 0
Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 1 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 3 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
Tiene mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mage C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Jacques Petersen va donar a Real un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Javier Pinos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Real va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Kolja Zedler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Jacques Petersen del Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Niko Židov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Real van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Jason Lukas Lude va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Real va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Niko Židov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Moragas.

F.C. Sant Boi

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Diego Carrascal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Vladimir Huapalla va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Drorli Segev va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Malta de SantBoi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Moro de SantBoi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.