Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Sant Boi (1415486) - Real Garabulliño (772933) » 697944897: T70/J4/V

Liga 697944897 Información oficial sobre el partido 697944897 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / V.199 (5712)

F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 2 - 0 Yadira F. C. Alineación oficial del equipo 'Yadira F. C.' en el partido
Luis Diego Carrascal (25') 1 - 0
Jorge Malta (83') 2 - 0
F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 2 - 0 Yadira F. C. Alineación oficial del equipo 'Yadira F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 3 - 1 Yadira F. C. Alineación oficial del equipo 'Yadira F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sant Boi

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Diego Carrascal, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SantBoi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): SantBoi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jorge Malta va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Diego Carrascal va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Ricardo Franqueza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Billy Beckers de SantBoi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Antonio Luis Domine, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Diego Carrascal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maciej Kiszoniak va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Luis Domine va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maciej Kiszoniak de SantBoi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Yadira F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Hercílio Vidali va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Cornelius Zdru va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Raúl Alberto Galarmendi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Raúl Alberto Galarmendi al minut 79 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hercílio Vidali.