Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kal-El (314761) - Los Peloncitos (120243) » 697944673: T70/J4/V

Liga 697944673 Información oficial sobre el partido 697944673 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / V.195 (5708)

Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido 1 - 0 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
Francesc Ramon Delàs (83') 1 - 0
Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido 1 - 0 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido 2 - 0 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kal-El

Goles Goles

  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Emilio Zuaza va anar directament als peus de Francesc Ramon Delàs que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrey Henríquez va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Wouter Strickx va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sergio Solís Pareja va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Solís Pareja va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Július Ročiak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Francesc Ramon Delàs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Július Ročiak va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Emilio Zuaza, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrian Cheregi de Kal-El va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrian Cheregi es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Los Peloncitos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peloncitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miroslav Plevač, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Marcos Cano, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Peloncitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Henry Tooms va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Peloncitos van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Iñaki Ilarregi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jayant Patil.