Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Cádiz (775077) - F.C.Sagrada (989078) » 697944478: T70/J11/V

Liga 697944478 Información oficial sobre el partido 697944478 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / V.191 (5704)

Entrafina Alineación oficial del equipo 'Entrafina' en el partido 1 - 1 F.C.Sagrada Alineación oficial del equipo 'F.C.Sagrada' en el partido
0 - 1 Gerard Picanyol (54')
Charles Maupin (85') 1 - 1
Entrafina Alineación oficial del equipo 'Entrafina' en el partido 1 - 1 F.C.Sagrada Alineación oficial del equipo 'F.C.Sagrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Entrafina Alineación oficial del equipo 'Entrafina' en el partido 1 - 1 F.C.Sagrada Alineación oficial del equipo 'F.C.Sagrada' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entrafina

Goles Goles

  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Charles Maupin va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Entrafina empatava el partit, 1 a 1, al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Charles Maupin de Entrafina va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Seweryn Kluczniak que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Charles Maupin va estar a punt de marcar al minut 57 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Fredrik Swärdstad hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Entrafina enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

F.C.Sagrada

Goles Goles

  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 54 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de F.C.Sagrada. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gerard Picanyol xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Amadeo Berdejo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): F.C.Sagrada va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luc Detroije va desviar el xut final de Raúl Pérez Espinosa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): F.C.Sagrada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Alberto Horta va quedar-se sol davant el porter Luc Detroije, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Horta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de F.C.Sagrada va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alan Lacroce, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Manel Isusorbe va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luc Detroije va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): F.C.Sagrada quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Manuel Romero Florindo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.