Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kiwi's Team (310253) - Macadamia (125561) » 697944392: T70/J4/V

Liga 697944392 Información oficial sobre el partido 697944392 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / V.190 (5703)

Kiwi's Team Alineación oficial del equipo 'Kiwi's Team' en el partido 2 - 2 Macadamia Alineación oficial del equipo 'Macadamia' en el partido
0 - 1 Pablo San Martin Bueno (13')
Jon Negarra (22') 1 - 1
Yaqub Raheef (25') 2 - 1
2 - 2 Haris Kostikos (38')
Kiwi's Team Alineación oficial del equipo 'Kiwi's Team' en el partido 2 - 2 Macadamia Alineación oficial del equipo 'Macadamia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kiwi's Team Alineación oficial del equipo 'Kiwi's Team' en el partido 2 - 0 Macadamia Alineación oficial del equipo 'Macadamia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiwi's Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jon Negarra va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 22.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Kiwis va ser Yaqub Raheef.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tiziano Largent va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Antton Ertzilurruti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pimen Fedarenkau va marxar de Davide Debenedetti en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Kiwis van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Pimen Fedarenkau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kiwis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Michael Griesmayr va poder marcar per a Kiwis en un servei de cantonada picat per en Jean-Michel Coudurier quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Jon Negarra del Kiwis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Riccardo Pacini, el jugador de Kiwis va ser expulsat al minut 65.

Macadamia

Goles Goles

  • 107 Minuto 13 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Pablo San Martin Bueno! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Macadamia va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Haris Kostikos la va transformar en el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dávid Horváth.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Castillos de Macadamia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.