Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Beas c.f. (990041) - Los Pachachos (1419746) » 697944353: T70/J8/V

Liga 697944353 Información oficial sobre el partido 697944353 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / V.189 (5702)

El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido 1 - 5 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
0 - 1 Efrèn Terrassa (24')
0 - 2 Oriol Palouzié (28')
0 - 3 Efrèn Terrassa (39')
Guillermo Urzáiz Diez (41') 1 - 3
1 - 4 Efrèn Terrassa (44')
1 - 5 Juan García Ferreros (81')
El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido 1 - 5 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido 1 - 1 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,0 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Beas c.f.

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El Beas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Guillermo Urzáiz Diez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Baldo Lora! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Beas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Vicastillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Håkan Gillhult no va entrar per centímetres.

Los Pachachos

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 24, Albar Haranburua va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Efrèn Terrassa, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Baldo Lora no va poder aturar Oriol Palouzié de Pachachos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 28 el 0 - 2.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Albar Haranburua va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Efrèn Terrassa va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Pachachos posava el marcador 0 a 3.
  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Efrèn Terrassa va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-4.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Gonzalo Creus la va convertir en gol amb un remat de cap en Juan García Ferreros tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Cabañero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joan Josep Ilari, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joan Josep Ilari va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Efrèn Terrassa després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Güçlü Yarlığ va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Juan García Ferreros va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pachachos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Efrèn Terrassa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Efrèn Terrassa de Pachachos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonzalo Creus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.