Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pachachos (1419746) - Aracelis (121076) » 697944342: T70/J5/V

Liga 697944342 Información oficial sobre el partido 697944342 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / V.189 (5702)

Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido 2 - 1 Aracelis Alineación oficial del equipo 'Aracelis' en el partido
Jorge Carlos Monet (44') 1 - 0
Ignacio Cabañero (70') 2 - 0
2 - 1 Juan Luis Gutiérrez (80')
Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido 2 - 1 Aracelis Alineación oficial del equipo 'Aracelis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido 3 - 0 Aracelis Alineación oficial del equipo 'Aracelis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pachachos

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Hipolito Arriazu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jorge Carlos Monet, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Pachachos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ignacio Cabañero des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ignacio Cabañero va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 18, i va passar la pilota a Miquel Agullana, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joan Josep Ilari! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Cabañero va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Johnny Robins va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): En Hipolito Arriazu va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 41, però el porter visitant Johnny Robins el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miquel Agullana estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan García Ferreros, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jorge Carlos Monet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Carlos Monet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Macià de Pachachos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Aracelis

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Aracelis van mostrar una bona compenetració quan al minut 80 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Luis Gutiérrez va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Juan Luis Gutiérrez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giebe Nutelet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Juan Manuel Ortegón la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Aracelis havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Manuel Ortegón.