Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mecanizados (795223) - CE Sabadell FC (1371248) » 697943861: T70/J11/V

Liga 697943861 Información oficial sobre el partido 697943861 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / V.180 (5693)

Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido 3 - 4 CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido
Carlos Rivero Miró (3') 1 - 0
1 - 1 Gorosti Ipenarrieta (12')
1 - 2 Ilzar Txarragarmentia (18')
1 - 3 Ilzar Txarragarmentia (32')
1 - 4 Vladimiro Bussoli (55')
Carlos Rivero Miró (82') 2 - 4
Paco Roldán (88') 3 - 4
Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido 3 - 4 CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido 2 - 0 CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mecanizados

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Martín Gand arribés a peus de Carlos Rivero Miró, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Mecanizads el 1 - 0.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Carlos Rivero Miró de Mecanizads va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.
  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 88 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Paco Roldán, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Mecanizads a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Enrique José Navarro Gil gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ángel Manuel Redondo Sierra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 el Mecanizads va posar setge sobre la defensa central visitant però en Carlos Rivero Miró no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Noah Schempp no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Paolo Cellai va disposar d'una bona oportunitat al minut 75, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Llorenç Calatrava va fer una magnífica centrada, però la rematada de Noah Schempp va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

CE Sabadell FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sabadell va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gorosti Ipenarrieta, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Sabadell es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ilzar Txarragarmentia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Ilzar Txarragarmentia va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sabadell eren letals, i Vladimiro Bussoli va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sabadell van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ilzar Txarragarmentia va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Ilzar Txarragarmentia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alessandro Massidda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sabadell va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Buendía González, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Simeón Olaeta va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 81. En Bernabé Bacelos va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): 蔡 (Cai) 慈维 (Ciwei) va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.