Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castolos (307741) - Badal C.F. (1420256) » 697943147: T70/J1/V

Liga 697943147 Información oficial sobre el partido 697943147 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / V.168 (5681)

Castolos Alineación oficial del equipo 'Castolos' en el partido 2 - 2 Badal C.F. Alineación oficial del equipo 'Badal C.F.' en el partido
Gilbert Larsson (31') 1 - 0
1 - 1 Ramón Bedia (59')
1 - 2 Francisco Abellán (75')
António Garrocho (78') 2 - 2
Castolos Alineación oficial del equipo 'Castolos' en el partido 2 - 2 Badal C.F. Alineación oficial del equipo 'Badal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castolos Alineación oficial del equipo 'Castolos' en el partido 2 - 0 Badal C.F. Alineación oficial del equipo 'Badal C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castolos

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Antton Narbaiza sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gilbert Larsson que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors del Castolos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 78, deixant António Garrocho en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Tibor Oroszlán ja els havia advertit que el porter contrari, en Javier Callar, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en 关 (Guan) 其恺 (Qikai) va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): Al minut 65 un refús amb el peu d'en Javier Callar va anar a parar als peus del Jesús Antonio Moyano que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Badal C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Badal van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 59, quan Ramón Bedia va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): 焦 (Jiao) 东风 (Dongfeng) no va poder aturar Francisco Abellán de Badal, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 75 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Santi Iruso va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 34 en Alejandro Martínez Montes ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Francisco Abellán el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rodrigo Espalza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Alejandro Martínez Montes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Garavito va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Badal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ramón Bedia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.