Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Bambinos (1338495) - Clema Utd. (311706) » 697942719: T70/J6/V

Liga 697942719 Información oficial sobre el partido 697942719 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / V.160 (5673)

Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 2 - 0 Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido
Sergio Rachini (66') 1 - 0
Marc Razafindrakoto (85') 2 - 0
Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 2 - 0 Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 2 - 0 Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Bambinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en Sergio Rachini va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bambinos.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marc Razafindrakoto es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sergio Rachini de Bambinos va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bambinos va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Michał Topoliński va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bruno Copertino va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Alberto Ñacle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Sulo Saren va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Bambinos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 48 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bruno Copertino ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Pedro Rincón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Rincón.

Clema Utd.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Clema van sortir al contraatac al minut 29, però Joan Manel Xanxo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Xavi Giner va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Clema va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Estevo Pereira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.