Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cacotas NewTeam (1435724) - alegria.cf. (989241) » 697942562: T70/J8/V

Liga 697942562 Información oficial sobre el partido 697942562 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / V.157 (5670)

Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 1 - 2 alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido
Tino Thinggaard (29') 1 - 0
1 - 1 Moris Vallieri (79')
1 - 2 Albert Zdamowski (85')
Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 1 - 2 alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 2 - 1 alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cacotas NewTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Cacotas s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Tino Thinggaard per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Manuel Iturren va ser clau en la jugada d'atac de Cacotas al minut 2, quan ell mateix va fer una passada brutal a Vincenzo Göttler, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Francisco Vedeja va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Elmano Lourenço Silva va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pepe Bermeo al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Humbert Torrentbó va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Herminio Surgeres va rematar alt.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Cacotas ho intentava per la dreta per mitjà de Herminio Surgeres, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Humbert Torrentbó va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Iturren! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

alegria.cf.

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Moris Vallieri que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): alegria.cf. sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, Albert Zdamowski va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de alegria.cf. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Valerii Shuhovtsev va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valerii Shuhovtsev.