Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COSTADAMORTE.GZ (800085) - Club Deportivo Naval (1456309) » 697942082: T70/J14/V

Liga 697942082 Información oficial sobre el partido 697942082 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / V.148 (5661)

COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido 0 - 3 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
0 - 1 José Vicente Rodríguez (9')
0 - 2 Aitzol Iurremendi (14')
0 - 3 Aurelio Jaramillo (78')
COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido 0 - 3 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido 1 - 2 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COSTADAMORTE.GZ

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Abdoullah Marjani no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): COSTADAMORTE.GZ va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Emil Grzyniec va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Club Deportivo Naval

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José Vicente Rodríguez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Aitzol Iurremendi de CD Naval va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 14. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del CD Naval va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aurelio Jaramillo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Josep Jordi Coït es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Aguirre de Cárcer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Josu Domene va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ybert Jassogne va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): José Vicente Rodríguez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ybert Jassogne, però la pilota va topar amb el travesser.