Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joga apestuncio c.f. (1461592) - Suricatos negros (775563) » 697941851: T70/J13/V

Liga 697941851 Información oficial sobre el partido 697941851 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / V.144 (5657)

Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido 2 - 1 Suricatos negros Alineación oficial del equipo 'Suricatos negros' en el partido
0 - 1 Miguel Henstra (13')
Jusèp Loís Beatriu (15') 1 - 1
Einar Navarrete Rubio (90') 2 - 1
Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido 2 - 1 Suricatos negros Alineación oficial del equipo 'Suricatos negros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido 2 - 2 Suricatos negros Alineación oficial del equipo 'Suricatos negros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joga apestuncio c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): apestuncio va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 15, quan Jusèp Loís Beatriu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): apestuncio va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 90 Einar Navarrete Rubio va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): apestuncio va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Einar Navarrete Rubio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stefano Palmeri.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Modesto Martínez Lerdo va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En José Rincón del apestuncio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Einar Navarrete Rubio de apestuncio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Manzano López.

Suricatos negros

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Suricatos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Miguel Henstra va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Henstra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Suricatos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marek Kamenistý va desviar el xut final de Miguel Henstra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Cédric Rémy va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marek Kamenistý va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Cédric Rémy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marek Kamenistý, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Suricatos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cédric Rémy, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Marek Kamenistý, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cédric Rémy no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Alexander Clappaert va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valdis Rimkus de Suricatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.