Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Komando Villanueva (800594) - Chicas Bond (1339137) » 697939895: T70/J13/V

Liga 697939895 Información oficial sobre el partido 697939895 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / V.109 (5622)

Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 4 - 1 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
Tuukka Granberg (14') 1 - 0
Doğan Yılmaz Karayılan (48') 2 - 0
Sergio Soto Barón (77') 3 - 0
Markus Huppertz (79') 4 - 0
4 - 1 Ramon Mulet (84')
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 4 - 1 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 4 - 0 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
Tiene un resultado normal 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komando Villanueva

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tuukka Granberg de Komando V. aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chicas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Doğan Yılmaz Karayılan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Komando V. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 48.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Als 77 minuts de joc, els nois de Komando V. van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sergio Soto Barón augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Miqui Bonallach va pentinar un córner cap al segon pal que Markus Huppertz va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ressureccion Joseph va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miqui Bonallach per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ismael Tovar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Sergio Soto Barón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ismael Tovar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Sergio Soto Barón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Sánchez González, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ressureccion Joseph de Komando V. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ressureccion Joseph de Komando V. es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.

Chicas Bond

Goles Goles

  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Alfredo Puche va descol·locar totalment la defensa contrària i Ramon Mulet no va perdonar i va marcar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chicas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramon Mulet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Villanueva de Chicas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.