Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karreira C.F (774396) - Bambuchos F.C. (117907) » 697939889: T70/J12/V

Liga 697939889 Información oficial sobre el partido 697939889 en Hattrick

15.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / V.109 (5622)

Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido 0 - 0 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido 1 - 2 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,3 % 64,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karreira C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Manolo Soto Ruiz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Karreira per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Alejandro Almanzor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Moisis Doulopoulos va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Marinko Žorž va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Moisis Doulopoulos va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Karreira va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Moisis Doulopoulos va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Karreira va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fabrizio Guerra en un 1 contra 1 amb el porter Marinko Žorž, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hj Hamdi bin Bujang de Karreira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Quetarunya MHP

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Valentin Hoban va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Štefan Palatka va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Quiroga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Štefan Palatka va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Henri Heikura de Quetarunya, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Quetarunya va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Quiroga va desviar el xut final de Renato Neiva després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Jeanloup Schoenberger va estar a punt de posar per davant a Quetarunya amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Quiroga va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valentin Hoban ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Henri Heikura es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.