Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Equipo de JG-GR (1370334) - Chicas Bond (1339137) » 697939874: T70/J8/V

Liga 697939874 Información oficial sobre el partido 697939874 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / V.109 (5622)

El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido 2 - 1 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
Andoni Porras (38') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Puche (75')
Ashley Bullivant (83') 2 - 1
El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido 2 - 1 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido 3 - 1 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Equipo de JG-GR

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Andoni Porras va donar a JG-GR un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passats 83 minuts, Ashley Bullivant, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. JG-GR es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Bazga Berkani va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Armengol va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): JG-GR va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andoni Porras va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ismael Tovar.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bazga Berkani per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ismael Tovar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ashley Bullivant de JG-GR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Chuse Lois Bañales va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ashley Bullivant! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ashley Bullivant. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Chicas Bond

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alfredo Puche que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Chicas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Aimar Arangoena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.