Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Komando Villanueva (800594) - El Equipo de JG-GR (1370334) » 697939859: T70/J5/V

Liga 697939859 Información oficial sobre el partido 697939859 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / V.109 (5622)

Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 1 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
Miqui Bonallach (31') 1 - 0
1 - 1 Joan Armengol (44')
Sergio Soto Barón (58') 2 - 1
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 1 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 3 - 0 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komando Villanueva

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Miqui Bonallach va donar a Komando V. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 l'àrbitre va premiar Komando V. amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sergio Soto Barón va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Markus Huppertz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ressureccion Joseph va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 38. En Gonzalo Sánchez González va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Milcho Nikolov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Sergio Soto Barón va sorprendre Guim Navalles amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Blas Carrizo va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Guim Navalles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Tuukka Granberg es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Sergio Soto Barón de Komando V. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Doğan Yılmaz Karayılan de Komando V. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Equipo de JG-GR

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Joan Armengol va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 42, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miloslav Uličný va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bazga Berkani des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Enrique 'Quique' Sánchez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Miloslav Uličný va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benin Beltz.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Ashley Bullivant de JG-GR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.