Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Salinas CF (1431367) - Karreira C.F (774396) » 697939850: T70/J2/V

Liga 697939850 Información oficial sobre el partido 697939850 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / V.109 (5622)

Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 1 - 2 Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido
0 - 1 Manolo Soto Ruiz (37')
Nicanor de la Villa (41') 1 - 1
1 - 2 Manolo Soto Ruiz (89')
Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 1 - 2 Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 2 - 0 Karreira C.F Alineación oficial del equipo 'Karreira C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Salinas CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Nicanor de la Villa de Salinas va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iu Colomé va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Fernando Quiroga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Mike Soemodihardjo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salinas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mike Soemodihardjo va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Elias Sels! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Salinas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Julio Anaut la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Julio Bouvier del Salinas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Elias Sels va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salinas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 83 per blocar una centrada d'en Núrio Magalhães va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Salinas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Julio Anaut de Salinas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Karreira C.F

Goles Goles

  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Manolo Soto Ruiz posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Konstantin Kostoski arribés a peus de Manolo Soto Ruiz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Karreira el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Karreira van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Fabrizio Guerra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.